Over Snetselaar

Het geheim van prettig zakendoen: betrouwbaarheid en accuratesse.

Productierechten zijn noodzakelijk voor de bedrijfsvoering van varkens-, melkvee en pluimveehouders. Een investering of verkoop heeft de nodige impact op uw cijfers. Daarom vinden wij het belangrijk om samen met u tot de beste deal te komen. Dat vraagt om alertheid en creativiteit.

Daarbij telt niet alleen het uiteindelijke resultaat – de prijs die u geeft of ontvangt. Wij doen graag zaken met mensen die houden van betrouwbaarheid en accuratesse. U mag dat ook van ons verwachten. In de onderhandeling én administratieve afhandeling gaan we adequaat te werk. Als het gaat om de 'papieren', maar ook als het betalingen betreft. Als we weten wat we aan elkaar hebben, kunnen we prettig zakendoen. Daarom geldt bij ons maar één regel: afspraak is afspraak. Zo gaan we om met schriftelijke afspraken én met mondelinge toezeggingen.

Op die manier werken we al jarenlang samen met varkenshouders, pluimveehouders, voerfabrikanten, handelaren, makelaars, accountants en andere partijen. We hebben een groot en waardevol netwerk op gebouwd. Voor veel boeren hebben we op het juiste moment de juiste productierechten geleverd of de beste prijs bedongen. In een markt die zo sterk in beweging is, blijft dat voortdurend de uitdaging. Is uw bedrijf ook in ontwikkeling? Neem contact op met ons!